ОБЕМНИ БУКВИ

Разполагаме с огромно разнообразие от обемни букви, които можем да изработим за фасадата на сградата Ви, поставени на постамент или друго място където искате да бъдат монтирани.

АЛУМИНИЕВИ ОБЕМНИ БУКВИ С НЕОН

Представляват обемни букви с отворена предна част – открит неон. Изработват се от алуминиева ламарина със заварени странични бордове към гърба, прахово полимерно покритие в цвят по RAL. Подходящи са за рекламни идеи, в които целта е надписа да се забелязва от далеч, тъй като тези букви имат висока яркост на светене на неоновата тръба.

АЛУМИНИЕВИ ОБЕМНИ БУКВИ СЪС СВЕТОДИОДИ

Това са LED обемни букви и рекламни елементи изработени от алуминиева ламарина, заварени или нитовани странични бордове към гърба, прахово полимерно покритие в цвят, избран по таблица (RAL). Лицето на буквите е от плексиглас (поликарбонат) – опал с транслуцентно фолио в нужния цвят. Осветлението е с влагозащитени светодиоди LED. Tози тип обемни букви гарантират решение с дълъг живот на осветителните тела и ниска консумация на електроенергия.

АЛУМИНИЕВИ ОБЕМНИ БУКВИ С НЕОН И ЛИЦЕВА ЧАСТ ОТ ПЛЕКСИГЛАС

Обемните букви и рекламните елементи (като лого например), се изработват от алуминиева ламарина. Имат заварени или нитовани странични бордове към гърба, прахово полимерно покритие в цвят по RAL (сиситема за селекция на цвета), лицето на буквите е от плексиглас (поликарбонат) – опал с транслуцентно фолио в нужния цвят. Осветленито на буквите е неоново, но благодарение на плексигласа се постига ефект от по-мека светлина.

ОБЕМНИ БУКВИ СВЕТЕЩИ С ЛУМИНИСЦЕНТНИ ЛАМПИ

Това решение е подходящо за букви и рекламни елементи с големи размери. Разполагат с вътрешна носеща конструкция от стоманени профили с антикорозионно покритие, облечена с алуминиева ламарина. Лицевата част се изработва от винил или поликарбонат с транслуцентни фолиа. Основното предимство на тези обемни букви е ниската им себестойност.

КОНТРАЖУРНИ ОБЕМНИ БУКВИ

Това са обемни букви и рекламни елементи със задно осветление. Обемните елементи се изработват от алуминиева или неръждаема ламарина, пластмаса или друг материал. Осветлението се полага в основата на буквите и най-често е неон или светодиоди светещи с мека, отразена, ореолна светлина.

ОБЕМНИ БУКВИ БЕЗ ОСВЕТЛЕНИЕ

Най често се изработват от пластмаса, плексиглас, неръждаема ламарина, алуминий. Евтино решение за външна реклама. Цената се сформира спрямо материала, който е използван за изработката на рекламния надпис. Това решение е подходящо за клиенти, чийто бизнес няма за цел да привлича погледите на евентуални клиенти в по-късните часове.

ТАБЕЛИ

Рекламните табели са подходящ начин за представяне на бизнеса Ви пред широката аудитория. Според функцията, която ще изпълняват табелите могат да бъдат светещи табели, несветещи табели, указателни табели, информационни табели. Предимства са високата устойчивост и здравина при външни атмосферни условия, дълъг период на експлоатация, възможност за външно и вътрешно монтиране.

ТАБЕЛИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ОТКРИТО

Обикновено това са указателни, информационни табели със стандартни размери, изработени от стоманени профили и ламарина с прахово полимерно покритие. Материалът е подбран, така че да издържат на различни атмосферни условия.

ТАБЕЛИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ

Изработени са от стоманени профили и ламарина с прахово полимерно покритие в цвят по RAL и изображения от PVC фолио или винил с пълноцветен печат.

ИНФОРМАЦИОННИ ИНТЕРИОРНИ ТАБЕЛИ

За направата им може да бъде използван плексиглас, метал, PVC, ламарина и др. Информацията , която ще съдържат в зависимост от материала може да бъде нанесена като гравюра или с помощта на пълноцветен печат.

ТАБЕЛИ СЪС СМЕНЯЕМИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

Предтавлява постамент, придържащ същинската табела. Табелата може да носи информация и от двете страни и да бъде направена от разнообразни материали.

ФАСАДНИ ТАБЕЛИ

Предтавлява постамент, придържащ същинската табела. Табелата може да носи информация и от двете страни и да бъде направена от разнообразни материали.

ДИНАМИЧНИ СВЕТЕЩИ РЕКЛАМИ

Създайте динамична реклама за своя бизнес! С атрактивен дизайн и променяши се цветове светлини. Екипът ни с радост Ви насочи към най-функционалното и добре изглеждащо решение.

ЕЛЕКТРОННИ АНИМИРАНИ СВЕТЛИННИ РЕКЛАМИ С НЕОН ИЛИ СВЕТОДИОДИ LED

Електронно анимираните светлинни реклами могат да бъдат с неон или светодиоди LED. Вие сами преценявате какво да бъде осветлението на рекламата. Всеки проект разполага с предварителен дизайн, за да можете да прецените коя визия ви допада най-много. ФАРКО е лидер в изработването на външна рекалма със светлинни ефекти. В портфолиото ни можете да разгледате вече изпълнени поръчки от различни клиенти.

РЕКЛАМИ С ВИНИЛНО ЛИЦЕ

Винилните реклами са едни от най-икономичните решения, свързани с външната реклама. Отношението цена-размер на визията е повече от добро.

РЕКЛАМА С ВИНИЛНО ЛИЦЕ БЕЗ ОСВЕТЛЕНИЕ ИЛИ С ВЪНШНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Носеща конструкция от алуминиеви или стоманени профили с антикорозионно покритие. Предната част се състои от винил с пълноцветен печат или банерни PVC фолиа. При желание на клиента могат да бъдат осветени с металхалогенни прожектори.

СВЕТЕЩА РЕКЛАМА С ВИНИЛНО ЛИЦЕ

Дизайнът на рекламата ви може да е разнообразен, да следва извивките на сградата, на която се поставя или да бъде в правилна форма. Конструкцията е съставена от луминисцентни лампи вградени в носещо тяло направено от алуминиеви или стоманени профили с антикорозионно покритие. Гърбът и страничните бордове са от алуминиева ламарина или алуминеви екструдирани профили с прахово полимерно покритие в цвят по RAL. Фасадната част на рекламата е светещ винил и транслуцентни фолиа. Предимствата на този тип реклама са, че е изключително дълготраен, устойчив на атмосферни условия, с ниска себестойност и силна светлина.

РЕКЛАМНИ НАДПИСИ ОТ ФОЛИО

Eдна от най-универсалните технологии за външна и вътрешна реклама, това са надписите от самозалепващо се PVC фолио – рекламни надписи от фолио.
Сравнително ниската им цена, бързото и лесното им брандиране върху всякакъв вид равни повърхности – табели, витрини, щандове, търговски площи, транспортни средства и други ги прави особено привлекателен вид реклама.
Апликациите от PVC фолио имат огромно разнообразие от цветове и се отличават с много добра наситеност на цвета.

УНИВЕРСАЛНО

Гланцово и матово плотерно самозалепващо фолио за краткосрочно и средносрочно приложение на открито и на закрито. Идеално за безброй художествени апликации. С отлична плътност и трайно акрилно лепило. 60 цвята предоставят почти неограничени възможности за дизайн. Трайност 3 – 4 год.

ТРАНСЛУЦЕНТНО

Гланцово и матово плотерно самозалепващо фолио за краткосрочно и средносрочно приложение на открито и на закрито. Идеално за безброй художествени апликации. С отлична плътност и трайно акрилно лепило. 60 цвята предоставят почти неограничени възможности за дизайн. Трайност 3 – 4 год.
Транслуцентно самозалепващо фолио, за тези случаи, в които само най-доброто върши работа. Сатенена повърхност спира нежелани отражения. Плотерно фолио, идеално за светещи табели от стъкло, плексиглас или винилно платно.

ФЛУОРИСЦЕНТНО

Състои се от ярки флуоресцентни плотерни фолиа със специално предназначение. Те привличат погледа особено призори, в здрач, привечер и при слаба осветеност. Има шест брилянтни цвята и трайност поне 1 година.

ПЯСЪКОСТРУЙ

Плотерното фолио, постига ефект на гравирано стъкло. Трансперантното фолио за декоративни ефекти върху стъкло е в златни и сребърни нюанси и придава особен вид на витрини, стъклени врати и повърхности. С трайно акрилно лепило.

АВТОМОБИЛНО

За по-качествени и дълготрайни реклами е препоръчителна употребата на специално автомобилно фолио, което дава възможност за по-плътно покриване на неравните места. Автомобилното или познато още като каст-фолио също така има и по-малко свиване или разширяване, повлиявайки се от атмосферните условия. При пълноцветни изображения се използва дигитално напечатано каст фолио.

СВЕТООТРАЗИТЕЛНО

Самозалепващо светоотразително фолио, устойчиво на външни условия, на химикали и корозия. Гарантират добра видимост на надписите даже при лоши атмосферни условия. Гладката повърхност не се поддава на драскане и удар.

БАНЕРНО

Плотерно самозалепващо фолио за знамена, чергила, брезенти, панделки и други гъвкави повърхности. Пасва идеално на всякаква повърхност, стои здраво даже при най-трудни условия и може да бъде лесно свалено без следа.

МАГНИТНО

Гъвкаво магнитно фолио, подходящо за лесносменяеми надписи по превозни средства, табла за меню, цени и валутни курсове и навсякъде, където е необходима честа смяна на информацията. Предлага се на ролка с ширина 62см и различни дебелини и дължини.

ЛАМИНИРАНО МАГНИТНО ФОЛИО

Гъвкаво магнитно фолио, ламинирано с бяло гланцово самозалепващо фолио, подходящо за директен цифров печат и ситопечат.

ТЕКСТИЛНО

Надписите от текстилно фолио се характеризират с много по-добра покривност от ситопечата и по-добър естетичен вид.

ПЕРФОФОЛИО

Перфофолио- за брандиране стъкла на МПС и облепяне на витрини.

РЕКЛАМИ С ЛИЦЕ ОТ ПЛЕКСИГЛАС

Рекламните конструкции от този тип, отново могат да бъдат с разнообразен дизайн. Формата, посланието, цветовете, големината – всичко това избирате Вие.
В тази категория рекламни продукти влизат: светещи кутии, различни решения за фасади на сгради, интериорни светещи лога и много други.

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

Неоновите реклами имат много предимства, но най-основните са: ниска цена, устойчиви са на атмосферни условия, имат много ярка светлина и се забелязват. Захранват се с високоволтови трансформатори и имат дълъг живот.
Има различни варианти за изграждане на неонови букви.Можем да ви препоръчаме най-подходящият, спрямо конкретият случай: неоново контржурно осветление, алуминиеви букви с открит неон, затворени неонови букви, инериорен неонов надпис или нестандартно решение, специално разработено за бизнеса Ви.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Човешкото сътрудничество изисква комуникация. Добре изработените печатни материали са тези, които привличат вниманието на потребителя и го насочват върху продукта, дейността или услугата, която предлагате. Те са ключов елемент, за успешното представяне на компаниите и техния бранд на пазара.
Самото производство на печатна реклама се дели на две основни групи: Дигитален и Офсетов печат, като разликата между тях е в технологията на отпечатване.
Тук се включва многообразие от рекламни форми на хартиен носител: флаери, листовки, дипляни, брошури, каталози, папки, бланки, формуляри, визитки, плакати, покани и други.

БРАНДИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ

Брандирането на фирмените автомобили е много популярно сред компаниите. Рекламните надписи и графики от фолио преобразяват вида на така еднаквите, обикновено в бял цвят, автомобили. Те са начин всяка компания да стане разпознаваема за потребителите. Благодарение на ежедневната безплатна реклама, която правят фирмените автомобили, компаниите спестяват средства – няма наеми или други разходи. При брандирането на автомобили задължителни елементи са логото на фирмата и контактна информация като e-mail, адрес или телефони. Дизайнът на рекламната графика за автомобилите трябва да бъде атрактивен, за да грабне вниманиетона преминаващите за краткото време, в което те виждат рекламата.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!